Ruokatoimitukset ke–pe

Askarruttaako jokin mieltäsi?

2Mumsin vakioasiakkaita ihmetyttää enää vain ruokien herkullisuus, mutta ensikertalaisena et voi tietää kaikkea.
Klikkaa kysymyksiä niin johan valkenee.

Näin homma hoituu

Tilaat mussutettavaa massuun naurettavan helposti, kunhan teet sen ajoissa (ohjeet alla). Kouvolassa saat halutessasi myös kotiinkuljetuksen, jonka hinta määräytyy postinumeron perusteella.

  1. Valitse kaupassa haluamasi herkut sekä annosten koot, lukumäärät ja mahdolliset lisukkeet. Lisää annosten noutopäivät tai halutessasi kotiinkuljetuspäivät (ke, to tai pe).
  2. Ostoskori-sivulla voit lisätä mahdollisen kupongin koodin tai lahjakortin numeron ja siirtyä kassalle.
  3. Täytä Kassa-sivulla tilaustietosi, maksa ruoat haluamallasi tavalla ja lähetä tilaus.

Tilaa sapuskat edelliseen päivään klo 12.00 mennessä.

Otamme tilaukset vastaan edellisenä päivänä, jotta ehdimme hankkia raaka-aineet sekä valmistaa, jäähdyttää ja pakata ruoan.

Näin voimme tarjota asiakkaillemme mahdollisimman tuoretta ruokaa tekemättä turhaa hävikkiä. 

Juhlien ja tilaisuuksien järjestämisessä riittää aina säätämistä. Stressi helpottuu, kun tilaat ammattilaisilta pitopöytään valmiin menun tai räätälöidyt herkut. Catering-palvelumme on saatavana 10–50 hengen kokoontumisiin synttäreistä kisakatsomoihin ja saunailtoihin.

Esimerkkejä eri tarjoilutyyleistä

Stressitön buffet – toimitettuna

Salaatit ja kylmät ruoat asetellaan palmunlehtilautasille ja vadeille, lämpimät ruoat foliovuokiin. 

Asettelemme ruoat niille osoitettuun paikkaan siten, että vieraiden on itse helppo annostella ruokaa omille lautasilleen. Tilaisuuden jälkeen tarjoiluastiat voi heittää pois, eikä kenenkään ei tarvitse kiikuttaa astioita meille takaisin/maksaa noudosta. Kaunista ja helppoa!

Teemme myös perinteistä cateringia pieniin tilaisuuksiin posliiniastioineen ja lämpöhauteineen.

Ruokaa annospakattuina

Ruoka valmistetaan sovittua nouto-/toimitusaikaa silmälläpitäen ja pakataan aterimien kera suoraan annosrasioihin. Sopii erityisen hyvin etätapaamisiin!

Jaettavaa ruokaa 

Suunnittelemme ruokatarjoilut jaettavaksi pöytäseurueen kesken. Tämä tarjoilutyyli sopii erinomaisesti rennon juhlaviin tilaisuuksiin, kuten rapujuhliin.

Tilaa valmiit catering-menut viimeistään viisi arkipäivää ennen haluamaasi nouto- tai toimitusaikaa, jolloin saat ne ruoat lämpiminä haluamaasi kellonaikaan. Saat catering-tarjoilut paikan päälle toimitettuna lisämaksusta. Henkilökohtaisesti suunniteltua ateriakokonaisuutta varten voit pyytää tarjouksen sähköpostitse: info@2mums.fi.

2Mums olemme me, kokenut keittiömestari Emmi ja intohimoinen innovaattori Sanna. Tunnemme molemmat hyvin lapsiperheen arkihärdellin ja halusimme tarjota siihen helpotusta. Kehitimme siis kotiruokakaupan, josta saa taitavin käsin puhtaista raaka-aineista tehtyä kunnon ruokaa – sekä kaupan päälle annoksen kevyempää arkea ja perheen yhteistä vapaa-aikaa. Mottomme kuuluukin: ”2mums and life is easy!”

Tuotevalikoimastamme löytyy niin gluteenittomia, munattomia kuin maidottomiakin tuotteita. Henkilökuntamme on asianmukaisesti koulutettua ja ymmärtää ristikontaminaatioriskit ja toimii sen mukaisesti. Muistathan kuitenkin, että kaikki tuotteet valmistetaan samassa keittiössä, emmekä sen vuoksi (erityisestä varovaisuudesta huolimatta) voi luvata täysin allergiavapaita tuotteita. 

Emmijasannakokkaa

2 mums and life is easy!

Me olemme Emmi ja Sanna.
Ota yhteyttä tai tutustu meihin somessa.

info@2mums.fi (ma-pe 10-18)

040 612 6636 (ke-pe 12-17)

Whatsapp (ma-pe 10-18) 

Nouto:
Katajaharjuntie 9C
45720 Kuusankoski
Google Maps