Tofupastasalaatti 1kg

24,90

Vegaaninen tofupastasalaatti on on maustettu basilikapestolla. Tilaa tätä lounaaksi tai vaikka grilliruokien lisukkeeksi.

Tuote on noudettavissa Mumsilta klo 12.00-17.00. Kotiinkuljetus-tilaukset toimitetaan 13.00-17.00 aikavälillä ajosuunnitelman mukaisesti. Tarkemmat toimitusehdot löydät täältä.

 

Valitse tuotteen toimituspäivä.

Kuvaus

1KG TOFUPASTASALAATTI 24,90e

Ruokaisat pastasalaatit on kätevä tarjottava tilanteeseen kuin tilanteeseen. Ne sopivat hyvin esimerkiksi grilliruokien kylkeen tai nappaa mukaan sellaisenaan töihin lounaaksi.

Vegaanisesta tofupastasalaatista löytyy kesäistä basilikapestoa, jossa on käytetty vegaanista parmesaania. Tofun murennamme ja maustamme laadukkaalla oliiviöljyllä, vasta rouhitulla mustapippurilla ja suolalla. Makeutta ja kirpeyttä tuo marinoitu punasipuli ja aurinkokuivattutomaatti. Hieman pippurisuutta tulee rucolasta.

Tuoteseloste: Rummo pennepasta, tofu, aurinkokuivattutomaatti, marinoitu punasipuli (vesi, sokeri ja punaviinietikka), rucola, pestokastike (rypsiöljy, oliiviöljy, basilika, auringonkukansiemen, valkosipuli, vegaaniparmesan, suola, mustapippuri), suola, mustapippuri  VEGAANINEN

 

Lisätiedot

Tuoteseloste

Rummo pennepasta, tofu, aurinkokuivattutomaatti, marinoitu punasipuli (vesi, sokeri ja punaviinietikka), rucola, pestokastike (rypsiöljy, oliiviöljy, basilika, auringonkukansiemen, valkosipuli, vegaaniparmesan, suola, mustapippuri), suola, mustapippuri

Saatat myös pitää...