Kuvaus
Savuporopasta ja salaatti/
Lihapullat ja perunamuusi
Päivällinen nro1:
Ihanan kermainen pasta timjamilla ja koskenlaskijajuustolla maustetussa savuporokastikkeessa maistuu koko perheelle. Tarjoa salaatin ja yrttiöljyn kera!
Päivällinen nro2:
Lihapullat kermakastikkeessa perunamuusin kera
Valmistamme lihapullat suomalaisesta jauhelihasta ja gluteenittomista korppujauhoista emmekä käytä niiden valmistuksessa ollenkaan kananmunaa. Paistamme pulliin värin pannulla oikealla voilla, jonka jälkeen kypsennämme ne loppuun uunissa miedolla lämmöllä. Näin pullat pysyvät ihanan mehevinä.
LIHAPULLAT (G,L): Naudanjauheliha (suomi), gluteeniton korppujauho, lihaliemi (naudanluut, vesi, porkkana, palsternakka, sipuli, persilja, timjami, mustapippuri, laakerinlehti, suola), suola, mustapippuri, kerma, lihaliemi, viherpippuri, rosepippuri, dijonsinappi, maissitärkkelys.
PERUNAMUUSI (G,L): peruna, täysmaito, voi
PASTA (L): Pennepasta (durumvehnä ja vesi), savupororouhe, koskenlaskija (vesi, juusto, voi, sulatesuolat (E452, E339), muunnettu tärkkelys, säilöntäaine (E200)), kuohukerma, sipuli, valkosipuli, timjami, mustapippuri, suola, rypsiöljy, parmesanjuustoraaste
SALAATTI (G,L): salaattimix, kirsikkatomaatti, kurkku, yrttiöljy (öljy, basilika, lehtipersilja)