2MUMS VERKKOKAUPPA

2Mums verkkokaupan tuotteiden myyjä on Mohell Food Service Oy, Y-tunnus 3131206-6. Tuotteiden hinnat sisältävät arvonlisäveron. Pidätämme oikeuden hintojen muutoksiin.

TILAAMINEN

Kotiruokapaketteja ja muita verkkokauppatuotteita tilataan osoitteesta https://2mums.fi. Tilauksen jälkeen tilaaja saa sähköpostitse tilausvahvistuksen, jossa ilmoitetaan tilauksen hinta, toimituskulut sekä tilatut tuotteet. Sivuilla olevan käyttäjätilin kautta asiakkaan on mahdollista tarkistaa omien tilausten tiedot ja tehdä uusia tilauksia.

MAKSAMINEN

Verkkokaupan maksuvälittäjänä toimii Bambora PayForm (Paybyway Oy, y-tunnus 2486559-4), joka on rekisteröity Finanssivalvonnan ylläpitämään maksulaitosrekisteriin. Maksamiseen siirrytään Bamboran verkkopalvelun kautta ja tiliotteella ja laskulla maksun saajana näkyy Bambora tai Paybyway Oy. Bambora välittää maksut verkkokauppiaalle. Maksaminen on turvallista, sillä kaikki maksutapahtumaa koskevat tiedot välitetään salattua yhteyttä käyttäen niin ettei kukaan ulkopuolinen taho näe maksutapahtuman tietoja.

Kauppa syntyy verkkokaupan asiakkaan ja verkkokaupan välille. Verkkokaupan vastuulla ovat kaikki kauppaan liittyvät velvoitteet.

Lue lisää Bamborasta: https://www.bambora.com

MAKSUTAVAT

PayForm-palvelun kautta voit maksaa verkkopankkitunnuksilla, lompakolla, maksukorteilla (credit/debit), laskulla tai osamaksulla. Käytettävissä ovat seuraavat maksutavat: Osuuspankki, Nordea, Danske Bank, Oma Säästöpankki, Säästöpankki, Aktia, Paikallisosuuspankit, S-Pankki, Handelsbanken, Ålandsbanken, Jousto, MobilePay, Masterpass, Pivo, Visa-, Visa Debit-, Visa Electron-, MasterCard- ja Debit MasterCard -kortit.

MobilePay: Voit maksaa MobilePay-lompakollasi mikäli olet sallinut verkkokaupoissa maksamisen sovelluksen asetuksista. MobilePay-lompakolla suoritetut maksut veloitetaan lompakkoon liitetyltä maksukortilta. Mikäli maksun veloittaminen maksukortilta epäonnistuu, MobilePay-lompakolla maksaminen ei ole mahdollista verkkokaupassa.

Pivo: Käyttöehdot ovat tarjolla Pivon sivuilla: https://pivo.fi/kayttoehdot/pivon-kayttoehdot/

Jousto lasku ja osamaksu on kotimainen palvelu, jolla teet ostoksesi nopeasti ja turvallisesti. Jousto on tarkoitettu yksityishenkilöille, jotka ovat hoitaneet raha-asiansa moitteettomasti. Joustolla saat 30 vuorokautta korotonta ja kulutonta maksuaikaa. Laskun saatuasi voit päättää maksatko sen kokonaan vai osissa. Osamaksulla voit maksaa ostoksesi jopa 36:ssa erässä, alkaen 9,90 eur/kk. Jousto osamaksun kustannukset ovat 3,90 eur/kk ja 19,90%:n luottokorko. Voit maksaa Joustolla 30–3000 euron ostoksia. Luotonmyöntäjänä toimii Aurajoki Nordic Oy. Lue lisää Joustosta osoitteessa www.jousto.com.

Kertatilatut tuotteet maksetaan tilauksen yhteydessä. Kestotilausta tehdessä asiakas sitoutuu siihen, että kestotilauksen ensimmäinen ruokapaketti veloitetaan välittömästi ja tilauksen yhteydessä annettua luottokorttia veloitetaan jatkossa viikottain, aina tilauksen aktivoiduttua.

Bambora PayForm -maksupalvelun yhteystiedot Bambora PayForm, Paybyway Oy (Y-tunnus 2486559-4) Sähköposti: [email protected] Puhelin: 09 315 82 555 (arkisin klo 9-17) Postiosoite: Laserkatu 6, 53850 Lappeenranta

TOIMITUS

Kaikki verkkokaupan tuotteet voidaan tilata noudettuna tai toimitettuna (5e) noin 15min matkan päähän 2Mumsin toimipisteestä (Katajaharjuntie 9c, 45720), kassalla näkyvän postinumeroluettelon mukaisesti.

Verkkokaupassa olevilla tuotteilla on toisistaan poikkeavia toimitus- ja noutopäiviä. Toimitus-/noutopäivä on näkyvillä verkkokaupassa jokaisen tuotteen kohdalla sekä ostoskorissa. Noutotilaukset voi noutaa 2Mumsin toimipisteeltä ko. päivänä klo 12.00-17.00. Toimitettuna tilatut tuotteet kuljetetaan ko. päivänä klo 13-17 (pl. Brunssi: toimitukset 9.30-12.00 ja nouto 9.00-12.00) välillä muuttuvan ajosuunnitelman mukaisesti. Mikäli vastaanottaja ei ole paikalla saapumisaikaan, kuljettaja soittaa ja tarkistaa, jätetäänkö tuotteet ovelle. Jos tuotteet joudutaan ottamaan mukaan, siitä veloitetaan 10 €. Tuotteet ovat noudettavissa samana päivänä 2Mumsin toimipisteestä klo 17.00 mennessä. Tilatuista noutamattomista tuotteista veloitetaan täysi hinta. Tuotteet voi noutaa myöhemmin vain siinä tapauksessa, että asiasta on erikseen sovittu.

ALLERGIAT

Emme vastaa tuotteiden sisällön sovittamisesta yksilöllisiin tarpeisiin, kuten allergioihin tai erikoisruokavalioihin. Asiakas vastaa huolellisesta tutustumisesta tuotesisältöön ennen tilauksen tekemistä. 2Mums vastaa tuotesisällön paikkansapitävyydestä.

ONGELMATILANTEET & TAKUU

Mikäli tilattu tuote on vioittunut, puutteellinen tai vääränlainen, tulee asiakkaan ilmoittaa asiasta välittömästi.

Ilmoitus viallisesta tuotteesta on tehtävä kahden päivän sisällä tuotteen vastaanottamisesta. Aiheutuneen vahingon korvaamisesta sovitaan tapauskohtaisesti. 

HENKILÖTIEDOT

Kun rekisteröidyt palveluun pääset automaattisesti postituslistallemme. Pidätämme oikeuden käyttää yhteystietoja 2Mumsin palveluja sekä tuotteita koskevissa asioissa sekä luovuttaa käyttäjätietoja kuljetuksista huolehtivalle yhtiölle. Käyttäjärekisteri on asianmukaisesti suojattu.

Yhteyshenkilö: Sanna Mohell, [email protected] aiheeksi ”henkilötiedot”

MUUTA

Pidätämme oikeuden muuttaa toimitusehtojamme. Asiakkaan on ennen tilaustaan tutustuttava kulloinkin voimassa oleviin toimitusehtoihin.