Ruokatoimitukset ke–pe

VERKKOKAUPPA

2Mums verkkokaupan tuotteiden myyjä on Mohell Food Service Oy, Y-tunnus 3131206-6. Tuotteiden hinnat sisältävät arvonlisäveron. Pidätämme oikeuden hintojen muutoksiin.

TILAAMINEN

Kotiruokapaketteja ja muita verkkokauppatuotteita tilataan osoitteesta https://2mums.fi/kauppa Tilauksen jälkeen tilaaja saa sähköpostitse tilausvahvistuksen, jossa ilmoitetaan tilauksen hinta, toimituskulut sekä tilatut tuotteet. Sivuilla olevan käyttäjätilin kautta asiakkaan on mahdollista tarkistaa omien tilausten tiedot ja tehdä uusia tilauksia.

MAKSAMINEN

Verkkokaupan maksuvälittäjänä toimii Visma Pay (Paybyway Oy, y-tunnus 2486559-4), joka on rekisteröity Finanssivalvonnan ylläpitämään maksulaitosrekisteriin. Maksamiseen siirrytään Visma Payn verkkopalvelun kautta ja tiliotteella ja laskulla maksun saajana näkyy Visma Pay tai Paybyway Oy. Visma Pay välittää maksut verkkokauppiaalle. Maksaminen on turvallista, sillä kaikki maksutapahtumaa koskevat tiedot välitetään salattua yhteyttä käyttäen niin ettei kukaan ulkopuolinen taho näe maksutapahtuman tietoja.

Kauppa syntyy verkkokaupan asiakkaan ja verkkokaupan välille. Verkkokaupan vastuulla ovat kaikki kauppaan liittyvät velvoitteet.

Lue lisää Visma Paysta: https://www.visma.fi/vismapay/

MAKSUTAVAT

Visma Pay -palvelun kautta voit maksaa verkkopankkitunnuksilla, lompakolla, maksukorteilla (credit/debit), laskulla tai osamaksulla. Käytettävissä ovat seuraavat maksutavat: Osuuspankki, Nordea, Danske Bank, Oma Säästöpankki, Säästöpankki, Aktia, Paikallisosuuspankit, S-Pankki, Handelsbanken, Ålandsbanken, MobilePay, Masterpass, Pivo, Visa-, Visa Debit-, Visa Electron-, MasterCard- ja Debit MasterCard -kortit, sekä Jousto ja Enterpay Lasku yritykselle.

MobilePay: Voit maksaa MobilePay-lompakollasi mikäli olet sallinut verkkokaupoissa maksamisen sovelluksen asetuksista. MobilePay-lompakolla suoritetut maksut veloitetaan lompakkoon liitetyltä maksukortilta. Mikäli maksun veloittaminen maksukortilta epäonnistuu, MobilePay-lompakolla maksaminen ei ole mahdollista verkkokaupassa.

Pivo: Käyttöehdot ovat tarjolla Pivon sivuilla: https://pivo.fi/kayttoehdot/pivon-kayttoehdot/

Jousto lasku ja osamaksu on kotimainen palvelu, jolla teet ostoksesi nopeasti ja turvallisesti. Jousto on tarkoitettu yksityishenkilöille, jotka ovat hoitaneet raha-asiansa moitteettomasti. Joustolla saat 30 vuorokautta korotonta ja kulutonta maksuaikaa. Laskun saatuasi voit päättää maksatko sen kokonaan vai osissa. Osamaksulla voit maksaa ostoksesi jopa 36:ssa erässä, alkaen 9,90 eur/kk. Jousto osamaksun kustannukset ovat 3,90 eur/kk ja 19,90%:n luottokorko. Voit maksaa Joustolla 30–3000 euron ostoksia. Luotonmyöntäjänä toimii Aurajoki Nordic Oy. Lue lisää Joustosta osoitteessa www.jousto.com.

Enterpay Lasku yritykselle: Voit maksaa ostokset suoraan yrityksellesi osoitetulla tavallisella laskulla. Laskun maksuaika on 14 pv laskun päiväyksestä. Laskutuslisä on 5,00 euroa. Laskuttaja on Arvato Financial Systems ja maksuajan myöntää Enterpay Finance Oy. Käyttöehdot https://www.enterpay.fi/ehdot-palvelu/

Visma Pay -maksupalvelun yhteystiedot

Visma Pay, Paybyway Oy (Y-tunnus 2486559-4)
Sähköposti: helpdesk@vismapay.com
Puhelin: 09 315 42 037 (arkisin klo 8-16)
Postiosoite: Laserkatu 6, 53850 Lappeenranta

TOIMITUS

Kaikki verkkokaupan tuotteet voidaan tilata noudettuna tai toimitettuna 15 kilometrin matkan päähän 2Mumsin toimipisteestä (Katajaharjuntie 9c, 45720). Kuljetuksen lähtöhinta on 5e, joka sisältää toimituksen 5km matkalle. Kuljetukseen lisätään ensimmäisen 5 kilometrin jälkeen 0,60e/km Google Mapsin laskeman reitin mukaisesti. Eli esimerkiksi Mumsilta 6 kilometrin päässä sijaitsevaan kohteeseen toimitusmaksu on 5,60e. 

Verkkokaupassa olevilla tuotteilla on toisistaan poikkeavia toimitus- ja noutopäiviä. Toimitus-/noutopäivä on näkyvillä verkkokaupassa jokaisen tuotteen kohdalla sekä ostoskorissa. Noutotilaukset voi noutaa 2Mumsin toimipisteeltä ko. päivänä klo 12.00-17.00. Toimitettuna tilatut tuotteet kuljetetaan ko. päivänä klo 13-17 välillä  ajosuunnitelman mukaisesti. Mikäli vastaanottaja ei ole paikalla saapumisaikaan, kuljettaja soittaa ja tarkistaa, jätetäänkö tuotteet ovelle. Jos tuotteet joudutaan ottamaan mukaan, siitä veloitetaan 10 €. Tuotteet ovat noudettavissa samana päivänä 2Mumsin toimipisteestä klo 17.00 mennessä. Tilatuista noutamattomista tuotteista veloitetaan täysi hinta. Tuotteet voi noutaa myöhemmin vain siinä tapauksessa, että asiasta on erikseen sovittu.

ALLERGIAT

Emme vastaa tuotteiden sisällön sovittamisesta yksilöllisiin tarpeisiin, kuten allergioihin tai erikoisruokavalioihin. Asiakas vastaa huolellisesta tutustumisesta tuotesisältöön ennen tilauksen tekemistä. 2Mums vastaa tuotesisällön paikkansapitävyydestä.

ONGELMATILANTEET & TAKUU

Mikäli tilattu tuote on vioittunut, puutteellinen tai vääränlainen, tulee asiakkaan ilmoittaa asiasta välittömästi.

Ilmoitus viallisesta tuotteesta on tehtävä kahden päivän sisällä tuotteen vastaanottamisesta. Aiheutuneen vahingon korvaamisesta sovitaan tapauskohtaisesti. 

HENKILÖTIEDOT

Kun rekisteröidyt palveluun pääset automaattisesti postituslistallemme. Pidätämme oikeuden käyttää yhteystietoja 2Mumsin palveluja sekä tuotteita koskevissa asioissa sekä luovuttaa käyttäjätietoja kuljetuksista huolehtivalle yhtiölle. Käyttäjärekisteri on asianmukaisesti suojattu.

Yhteyshenkilö: Sanna Mohell, info@2mums.fi aiheeksi ”henkilötiedot”

CATERING

PALVELUN SISÄLTÖ

2Mums Catering menujen hintaan sisältyy tarjouksen mukainen menukokonaisuus noudettuna sekä pakattuna kertakäyttöisiin tarjoiluastioihin. Palvelun hinta ei sisällä toimitusta, ruoka- ja/tai noutopöytien kattausta, ruokajuomia tai tarjoilua. Palveluiden hinnat eivät ole voimassa juhla- ja pyhäpäivinä vaan niistä on sovittava erikseen. Normaalikäytäntönä pidetään 200 euron pyhälisää.

TOIMINTA-ALUE

2Mumsin toiminta-alueena on Kymenlaakso. Mikäli tarjoilut tilataan paikan päälle toimitettuna, peritään kilometrikorvausta 70€ + edestakaisesta matkasta  0,80€/km, lähtö- ja paluupisteenä 2Mumsin toimipaikka Katajaharjuntie 9c, 45720 Kouvola.

PALVELUN VARAAMINEN JA MAKSAMINEN

Hyväksytty tarjous katsotaan palvelun varaamiseksi.

Henkilömäärä ja erikoisruokavaliot tulee vahvistaa kahta viikkoa (14vrk) ennen tilaisuutta, jonka perusteella lähetetään lasku sähköpostitse. Vahvistuksen mukaan laskettu tarjoilujen loppusumma erääntyy maksettavaksi tilaisuutta edeltävänä. Maksamatta jääneet tilaisuudet katsotaan peruutetuiksi.

YRITYKSET

Hyväksytty tarjous katsotaan varausvahvistukseksi. Laskutus 7 päivää netto, ellei toisin sovita. Muilta osin noudatetaan yleisiä toimitusehtoja.

PERUUTUSEHDOT

Peruutukset tulee tehdä viimeistään 30vuorokautta ennen tilaisuutta. Alle 30vrk ennen tilaisuutta peruutetusta varauksesta pidätetään 50% tarjoilujen kokonaishinnasta. 14 vuorokautta tai alle ennen tilaisuutta peruutetusta tilauksesta peritään tarjouksen mukainen hinta kokonaismääräisenä.

MUUT EHDOT

Koko seurueelle tehdään aina sama menu, ruoka-aineallergiat- ja toiveet huomioidaan mahdollisuuksien mukaan. Vain ajoissa vahvistettu osallistujamäärä voidaan ottaa huomioon tarjoiluissa ja hinnassa.

Pidätämme oikeuden muuttaa toimitusehtojamme. Asiakkaan on ennen tilaustaan tutustuttava kulloinkin voimassa oleviin toimitusehtoihin.